R2G

R2G is een Winkel voor buitensport gelegen aan Jachthoornstraat 59 in Maastricht.

Meer informatie over R2G in Maastricht

In deze tekst wordt gesproken over het Outdoor Adventure Experience Center van Ready To Go Outdoors. Het doel van het centrum is om mensen te helpen bij het kiezen van de juiste uitrusting voor outdoor activiteiten, zodat ze de beste ervaring kunnen hebben. Ze bieden advies en ervaring aan, evenals verschillende outdoor activiteiten die geschikt zijn voor zowel beginners als ervaren avonturiers. Het centrum is gericht op het genieten van de natuur en het overwinnen van uitdagingen. Ze hebben ook een nieuwe website en webshop gelanceerd waar ze meer informatie en advies kunnen delen, evenals de producten die ze zelf gebruiken. Het centrum wordt opgebouwd door Remco Gerbrands en Rens Schreurs, met een sterke focus op veiligheid en best practices.

Wil je weten wat R2G verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van R2G of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij R2G? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je R2G het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar R2G reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. R2G

Bezoekers bekeken ook