Bij Us

Bij Us is een Afhaalrestaurant gelegen aan Kemenadeplein 25 in Maastricht.

Meer informatie over Bij Us in Maastricht

Dit is een samenvatting van een website van een broodjeszaak in Maastricht. De website biedt een menukaart waar klanten broodjes kunnen bestellen. Er zijn ook positieve klantbeoordelingen en er worden unieke kortingen en acties aangeboden. Klanten kunnen punten sparen bij elke bestelling en krijgen korting bij 5 punten. Er is ook een app beschikbaar om sneller en eenvoudiger te bestellen. Op de website worden ook populaire gerechten getoond, zowel warme als koude broodjes. Er zijn ook zoete opties en verschillende dranken beschikbaar. De website vermeldt ook het adres, de openingstijden en de bezorgtijden. Op dit moment is de website echter gesloten. Klanten kunnen wel vooruitbestellen voor bezorging of afhalen.

Wil je weten wat Bij Us verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bij Us of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bij Us? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bij Us het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar Bij Us reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bij Us

Bezoekers bekeken ook