IndoHouse Maastricht

IndoHouse Maastricht is een Afhaalrestaurant gelegen aan Brusselsestraat 39 in Maastricht.

Meer informatie over IndoHouse Maastricht in Maastricht

In het artikel wordt gesproken over het afhaalrestaurant Indohouse dat gesloten is. Er wordt geen specifieke datum genoemd, dus het is niet duidelijk wanneer het restaurant precies gesloten is. Het artikel legt uit dat klanten nog steeds bestellingen kunnen plaatsen via de telefoon of online, maar ze moeten deze zelf komen ophalen in plaats van dat het restaurant de bestellingen bezorgt. Er wordt geen verklaring gegeven voor de sluiting van het restaurant, maar het is wel duidelijk dat het afhaalgedeelte nog steeds open is voor klanten.

Wil je weten wat IndoHouse Maastricht verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van IndoHouse Maastricht of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij IndoHouse Maastricht? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je IndoHouse Maastricht het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar IndoHouse Maastricht reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. IndoHouse Maastricht

Bezoekers bekeken ook