Bistrot-bar 't Wycker Cabinet

Bistrot-bar 't Wycker Cabinet is een Bistro gelegen aan Wycker Brugstraat 29b in Maastricht.

Meer informatie over Bistrot-bar 't Wycker Cabinet in Maastricht

Het Wycker Cabinet is een bistro-bar in Maastricht die dagelijks geopend is. Op maandag tot en met donderdag is het mogelijk om tot 18.30 uur te reserveren, maar op vrijdag, zaterdag en zondag is reserveren meestal niet nodig. Voor het ontbijt kunt u genieten van verschillende gerechten, zoals eggs royale en pain perdu. Tijdens de lunch biedt het Wycker Cabinet een divers menu aan met onder andere salades en belegde sandwiches. Vanaf 16.00 uur kunt u genieten van antipasti en andere borrelhapjes. Voor het diner kunt u kiezen uit diverse gerechten, zoals steak tartaar en ravioli funghi & truffe. Daarnaast werkt het Wycker Cabinet ook met specials die bereid worden met dagverse streekproducten. Het Wycker Cabinet biedt ook een gift card aan die op te waarderen is met elk gewenst bedrag. Het restaurant is altijd op zoek naar enthousiaste collega's om het team uit te breiden. De bistro-bar is dagelijks geopend van 10.00 tot sluitingstijd, en tijdens de Nederlandse schoolvakanties al vanaf 09.00 uur.

Wil je weten wat Bistrot-bar 't Wycker Cabinet verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bistrot-bar 't Wycker Cabinet of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bistrot-bar 't Wycker Cabinet? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bistrot-bar 't Wycker Cabinet het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar Bistrot-bar 't Wycker Cabinet reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bistrot-bar ’t Wycker Cabinet

Bezoekers bekeken ook