Chalet Bergrust Bistro-Café

Chalet Bergrust Bistro-Café is een Bistro gelegen aan Luikerweg 71 in Maastricht.

Meer informatie over Chalet Bergrust Bistro-Café in Maastricht

over in voedselarme kalkgrond. Natuurmonumenten heeft moeten kappen en maaien om de huidige soortenrijkdom te bereiken, omdat er veel afgemest werd op de weilanden en bramen, brandnetels en bomen vrij spel kregen. Het effect van natuurbeheer is duidelijk zichtbaar aan de rand van het Jekerdal, waar het land een jaar geleden werd overgenomen door Natuurmonumenten en nu al ruiger en gevarieerder is. Het Fort Sint Pieter, dat in 1701-02 werd gebouwd, had een militaire functie tot 1867 en is nu een toeristische attractie. Het chalet Bergrust op de Sint-Pietersberg biedt een prachtig uitzicht over Maastricht en het gebied is een paradijs voor vlinders, uilen, vleermuizen en planten. Er is ook een groot en gevarieerd natuurgebied ontstaan waar bezoekers kunnen ontspannen en genieten. In de directe omgeving is een van de grootste wijngebieden van Nederland te vinden. De Limburgse Sint Pietersberg is dus een waardevol natuurgebied met een rijke flora en fauna.

Wil je weten wat Chalet Bergrust Bistro-Café verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Chalet Bergrust Bistro-Café of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Chalet Bergrust Bistro-Café? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Chalet Bergrust Bistro-Café het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar Chalet Bergrust Bistro-Café reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Chalet Bergrust Bistro-Café

Bezoekers bekeken ook