Blokker Maastricht Brusselse poort

Blokker Maastricht Brusselse poort is een Winkel huishoudapparatuur gelegen aan Brusselsepoort 14 in Maastricht.

Meer informatie over Blokker Maastricht Brusselse poort in Maastricht

Bij Blokker Brusselse poort Maastricht kun je terecht voor een ruim assortiment aan betaalbare artikelen voor wonen, koken, bakken en tafelen. Ze bieden diverse keukenapparaten, zoals koffiemachines, staafmixers en frituurpannen, evenals huishoudelijke apparaten zoals stofzuigerzakken en thermometers. Daarnaast hebben ze producten om het huis opgeruimd te houden, zoals prullenbakken en opbergdozen. Je kunt zowel in de winkel advies krijgen van medewerkers als online bestellen en thuis laten bezorgen of in de winkel ophalen. Verder kun je op de hoogte blijven van folderaanbiedingen en kortingsacties via de social media kanalen van Blokker. De klantenservice is bereikbaar op werkdagen van 09:00 tot 20:00 en op zaterdag van 09:00 tot 17:00 via 088-9494800.

Wil je weten wat Blokker Maastricht Brusselse poort verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Blokker Maastricht Brusselse poort of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Blokker Maastricht Brusselse poort? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Blokker Maastricht Brusselse poort het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar Blokker Maastricht Brusselse poort reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Blokker Maastricht Brusselse poort

Bezoekers bekeken ook