Blokker Maastricht Plein

Blokker Maastricht Plein is een Winkel huishoudapparatuur gelegen aan Plein 1992 74 in Maastricht.

Meer informatie over Blokker Maastricht Plein in Maastricht

Bij Blokker Plein 1992 Maastricht kun je terecht voor een ruim assortiment aan betaalbare artikelen voor wonen, koken, bakken en tafelen. Ze hebben onder andere gourmetstellen, bakplaten, tafelgrillen, serviessets, koffiemachines, tosti-ijzers, staafmixers en frituurpannen. Daarnaast bieden ze ook huishoudelijke apparaten zoals kruimeldieven, stofzuigerzakken, stoomreinigers en thermometers aan, evenals schoonmaak- en huishoudproducten zoals dweilen, afvalzakken en luchtverfrissers. Verder hebben ze ook producten voor het opruimen van het huis zoals prullenbakken, kledingrekken en opbergdozen. Je kunt zowel in de winkel als online bestellen en de producten thuis laten bezorgen of gratis ophalen in een van hun winkels. Ze bieden ook wekelijkse folderaanbiedingen, kortingsacties en inspiratie via hun social media kanalen. De klantenservice is op werkdagen bereikbaar.

Wil je weten wat Blokker Maastricht Plein verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Blokker Maastricht Plein of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Blokker Maastricht Plein? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Blokker Maastricht Plein het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar Blokker Maastricht Plein reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Blokker Maastricht Plein

Bezoekers bekeken ook