Brasserie Monte Nova

Brasserie Monte Nova is een Brasserie gelegen aan Luikerweg 78 in Maastricht.

Meer informatie over Brasserie Monte Nova in Maastricht

Brasserie Monte Nova is gelegen op de flank van de prachtige St. Pietersberg in Maastricht. Het biedt een groot terras en minigolf met een prachtig uitzicht over de stad. Het restaurant heeft een uitgebreide menukaart met heerlijke gerechten en dranken. Het is een ideale plek voor gezinnen, maar ook voor bijvoorbeeld kinder- en bedrijfsfeesten. Na een wandeling, rondleiding door de grotten of het fort kunnen gasten genieten van een kop koffie met Limburgse vlaai. Reserveringen kunnen gemaakt worden via e-mail en er gelden enkele regels, zoals een keuze maken uit maximaal 5 verschillende gerechten voor groepen van 8 personen of meer. Het adres van Brasserie Monte Nova is Luikerweg 78, 6212 NH Maastricht, Nederland.

Wil je weten wat Brasserie Monte Nova verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Brasserie Monte Nova of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Brasserie Monte Nova? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Brasserie Monte Nova het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar Brasserie Monte Nova reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Brasserie Monte Nova

Bezoekers bekeken ook