Harry's

Harry's is een Brasserie gelegen aan Wycker Brugstraat 2 in Maastricht.

Meer informatie over Harry's in Maastricht

Harry's Brasserie is een internationale brasserie in Wyck, Maastricht die zeven dagen per week geopend is voor lunch en diner. Ze serveren verse, seizoensgebonden gerechten met ingrediënten uit hun eigen tuin. Reserveringen worden niet geaccepteerd voor het bargedeelte, maar er zijn privéruimtes beschikbaar voor kleinere gezelschappen en evenementen. Het restaurant heeft een team van ervaren chefs en biedt ook cadeaubonnen aan. Harry's hecht veel waarde aan het aantrekken en behouden van goede medewerkers en biedt voordelen zoals training, mentoring, een bovengemiddeld salaris en een kortere werkweek. Het restaurant is gevestigd aan de Wycker Brugstraat 2 in Maastricht en is dagelijks geopend van 12:00 uur tot 00:00 uur.

Wil je weten wat Harry's verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Harry's of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Harry's? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Harry's het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar Harry's reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Harry’s

Bezoekers bekeken ook