Bureau Europa

Bureau Europa is een Museum gelegen aan Boschstraat 9 in Maastricht.

Meer informatie over Bureau Europa in Maastricht

In de tekst wordt gesproken over verschillende activiteiten en evenementen in Maastricht. Zo is er een stadswandeling te boeken, waarbij je wordt rondgeleid door de stad. Daarnaast zijn er verschillende exposities te bezoeken, waaronder een deelexpositie over de Maastrichtse uitvinder en pionier in duurzaamheid, Edmond Hustinx. Ook is er een tentoonstelling over keramiek- en glasverkoop en een tentoonstelling over de vele levens van glas. Verder wordt er een vacature genoemd voor een Programmamedewerker bij Bureau Europa en worden er rondleidingen gegeven door de expo "Bevroren Muziek" met curator Remco Beckers.

Wil je weten wat Bureau Europa verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bureau Europa of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bureau Europa? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bureau Europa het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar Bureau Europa reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bureau Europa

Bezoekers bekeken ook