Stichting Provinciaal Museum Limburg

Stichting Provinciaal Museum Limburg is een Museum gelegen aan Avenue Ceramique 250 in Maastricht.

Meer informatie over Stichting Provinciaal Museum Limburg in Maastricht

Het Bonnefanten museum heeft als missie om kunstwereld te verbinden met de maatschappij en bezoekers uit te dagen om zichzelf en de wereld beter te begrijpen. De jongerenafdeling van het museum, genaamd YOUNG OFFICE, biedt diverse activiteiten aan. De organisatie van het museum en de bijbehorende codes worden besproken, evenals de directie en medewerkers die van dinsdag tot en met vrijdag bereikbaar zijn. Het museum heeft een eigen collectie met een duidelijke signatuur en hanteert een ruimhartig beleid met betrekking tot bruikleenverkeer. Daarnaast heeft het Bonnefanten op vier locaties een eigen Kunstuitleen en een museumshop die zonder entreeticket bezocht kan worden. De Vrienden van het museum dragen het Bonnefanten een warm hart toe en dragen financieel bij. De Raad van Toezicht en de Stichting Restauratie Atelier Limburg (SRAL) hebben ook een rol binnen het museum. Verder zijn er huisregels en een FAQ, en is het museum geregistreerd als Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI) bij de Belastingdienst. Het museum heeft ook een Privacybeleid.

Wil je weten wat Stichting Provinciaal Museum Limburg verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Stichting Provinciaal Museum Limburg of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Stichting Provinciaal Museum Limburg? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Stichting Provinciaal Museum Limburg het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar Stichting Provinciaal Museum Limburg reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Stichting Provinciaal Museum Limburg

Bezoekers bekeken ook