Camperplaats Papillon Maastricht

Camperplaats Papillon Maastricht is een Camperplaats gelegen aan Bosscherweg 35 in Maastricht.

Meer informatie over Camperplaats Papillon Maastricht in Maastricht

Camperplaats Maastricht is een van de grootste camperplaatsen in Nederland en de eerste in Zuid-Nederland die speciaal is ingericht voor campers. Het biedt honderd staanplaatsen en kampeervoorzieningen zoals water, douches en elektriciteit. Er is ook een nieuwe petanquebaan en speeltuin. De locatie ligt aan de oevers van de Maas, op slechts twee en een halve kilometer van het stadscentrum van Maastricht. Er zijn verschillende fiets- en wandelroutes beschikbaar om de omgeving te verkennen. De camperplaats biedt een veilige en groene omgeving voor een zorgeloze vakantie.

Wil je weten wat Camperplaats Papillon Maastricht verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Camperplaats Papillon Maastricht of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Camperplaats Papillon Maastricht? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Camperplaats Papillon Maastricht het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar Camperplaats Papillon Maastricht reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Camperplaats Papillon Maastricht

Bezoekers bekeken ook