Hoeve-De-Ploeg

Hoeve-De-Ploeg is een Camperplaats gelegen aan Oude Smeermaeserweg 2 in Maastricht.

Meer informatie over Hoeve-De-Ploeg in Maastricht

De tekst beschrijft een camping genaamd Camping Maastricht, Hoeve De Ploeg. De camping biedt ruime kampeerplaatsen van 10 x 10 meter, met een oppervlakte van 100 vierkante meter. De camping heeft alle faciliteiten die nodig zijn, zoals water, stroom en sanitaire voorzieningen. De camping ligt op 1,8 km loopafstand van het centrum van Maastricht. Er zijn geen jaarplaatsen beschikbaar en gasten mogen niet langer dan 3 maanden blijven. Bij dreiging van hoog water moeten gasten het terrein verlaten, ongeacht of ze een reservering hebben. Boekingen kunnen alleen online worden gedaan via het formulier op de website. De betaling kan bij aankomst worden voldaan met contant geld of pinpas.

Wil je weten wat Hoeve-De-Ploeg verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Hoeve-De-Ploeg of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Hoeve-De-Ploeg? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Hoeve-De-Ploeg het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar Hoeve-De-Ploeg reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Hoeve-De-Ploeg

Bezoekers bekeken ook