Caprinjo

Caprinjo is een Meubelwinkel gelegen aan Achter de Barakken 9A in Maastricht.

Meer informatie over Caprinjo in Maastricht

Caprinjo is een bedrijf dat inspirerende design ontwerpen aanbiedt voor een betaalbare prijs. Sinds 2003 importeren ze kwalitatief en duurzaam design direct van de fabriek en tonen ze modellen in hun showroom geïnspireerd op beroemde design meubel iconen. Ze garanderen topkwaliteit en persoonlijke service doordat ze alles in eigen hand hebben, van import tot levering. Het doel van Caprinjo is dat iedereen kan genieten van een top design interieur, ongeacht hun wensen, smaak, dromen, ambities en budget. Ze bieden onder andere een replica van de Mies van der Rohe Barcelona Chair aan, gemaakt van runderleer. Bij Caprinjo kunt u zonder risico en aanbetaling bestellen en pas betalen als u tevreden bent met de kwaliteit bij het ophalen of leveren. Als u niet tevreden bent, vervallen alle kosten en kunt u het product direct retourneren. Ze bieden ook bezorging en montage aan door hun eigen medewerkers. De contactgegevens van Caprinjo zijn te vinden op hun website. De openingstijden van de showroom zijn van dinsdag tot en met vrijdag van 11:00 tot 18:00 uur en op zaterdag van 11:00 tot 17:00 uur, met uitzondering van donderdag.

Wil je weten wat Caprinjo verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Caprinjo of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Caprinjo? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Caprinjo het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar Caprinjo reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Caprinjo

Bezoekers bekeken ook