Centre Céramique

Centre Céramique is een Cultureel centrum gelegen aan Avenue Ceramique 50 in Maastricht.

Meer informatie over Centre Céramique in Maastricht

In dit artikel worden verschillende onderwerpen besproken. Er wordt informatie gegeven over het digitaal meedoen en het leren over internet en computeren. Daarnaast is er een informatiepunt voor vragen over de digitale overheid en wordt er hulp geboden bij het beter leren van de Nederlandse taal. Verder wordt er aangekondigd dat de bibliotheek op zondag om 10:00 uur open is vanaf 25 juni 2023 en dat er kinderactiviteiten worden georganiseerd in Centre Céramique. Er zijn ook verschillende exposities te bezoeken, waaronder een fototentoonstelling genaamd "De Mix Nederland 'Vieren!'" en een mini expo genaamd "Monnikenwerk 1.0" door Huib Jans. Ten slotte worden er nog verschillende andere onderwerpen genoemd, zoals klantenservice, erfgoed, tentoonstellingen en de organisatie.

Wil je weten wat Centre Céramique verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Centre Céramique of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Centre Céramique? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Centre Céramique het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar Centre Céramique reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Centre Céramique

Bezoekers bekeken ook