Marres, Huis voor Hedendaagse Cultuur

Marres, Huis voor Hedendaagse Cultuur is een Cultureel centrum gelegen aan Capucijnenstraat 98 in Maastricht.

Meer informatie over Marres, Huis voor Hedendaagse Cultuur in Maastricht

Marres is een huis voor hedendaagse cultuur gevestigd in een historisch pand in het centrum van Maastricht. Ze bieden tentoonstellingen, workshops, educatieve programma's en een bruisend restaurant genaamd Marres Kitchen. Het huis is momenteel gesloten vanwege verbouwingen, maar het restaurant is wel geopend. Marres is bekend om zijn diverse tentoonstellingen die plaatsvinden in alle ruimtes en verdiepingen van het historische pand. Ze nodigen ook mensen uit om hun liefdesverhalen en memorabilia te delen, en organiseren regelmatig performance festivals en het ROOMS Festival. Marres is een plek waar bezoekers kunnen genieten van hedendaagse kunst, de levendige stadstuin en het restaurant, en kunnen ontdekken wat er achter de monumentale gevel schuilgaat.

Wil je weten wat Marres, Huis voor Hedendaagse Cultuur verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Marres, Huis voor Hedendaagse Cultuur of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Marres, Huis voor Hedendaagse Cultuur? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Marres, Huis voor Hedendaagse Cultuur het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar Marres, Huis voor Hedendaagse Cultuur reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Marres, Huis voor Hedendaagse Cultuur

Bezoekers bekeken ook