D'fined

D'fined is een Schoonheidssalon gelegen aan Neerharenstraat 10 in Maastricht.

Meer informatie over D'fined in Maastricht

D'fined is een studio in Maastricht waar je terecht kunt voor professionele behandelingen gericht op een mooi verzorgd uiterlijk en gemakkelijke ochtenden. Ze bieden verschillende behandelingen aan, waarbij persoonlijke aandacht centraal staat. D'fined is gespecialiseerd in permanente make-up, zoals Ombré powder brows, Lipblush en de Deepliner techniek. Daarnaast bieden ze ook verschillende wenkbrauwbehandelingen aan, zoals Browlamination, Hybridbrows, Hennabrows, Browshaping en Tinting. Ook kun je bij D'fined terecht voor een Lashlift om je wimpers mooi gekruld te maken. Maak nu een afspraak en laat je verwennen, zodat je stralend de deur uitgaat.

Wil je weten wat D'fined verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van D'fined of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij D'fined? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je D'fined het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar D'fined reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. D’fined

Bezoekers bekeken ook