De Helpoort: Vesting Museum Maastricht

De Helpoort: Vesting Museum Maastricht is een Historisch herkenningspunt gelegen aan Sint Bernardusstraat 24b in Maastricht.

Meer informatie over De Helpoort: Vesting Museum Maastricht in Maastricht

Het Vesting Museum Maastricht is een uniek museum gelegen in de Helpoort, de oudste stadspoort van Nederland. Het museum is overzichtelijk, bruisend en gezellig en biedt een interessante ervaring voor zowel volwassenen als kinderen. De openingstijden variëren afhankelijk van het seizoen, waarbij het museum gesloten is van 1 november tot 1 april, behalve tijdens specifieke feestdagen en voor groepen tot 10 personen bij reservering. De toegangsprijs geldt voor volwassenen, maar kinderen tot en met 12 jaar zijn welkom onder begeleiding van een volwassene. Het museum biedt ook rondleidingen en heeft een administratie in de Helpoort. De locatie van het Vesting Museum Maastricht is te vinden op de Sint Bernardusstraat 24b, 6211 HL Maastricht.

Wil je weten wat De Helpoort: Vesting Museum Maastricht verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van De Helpoort: Vesting Museum Maastricht of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De Helpoort: Vesting Museum Maastricht? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Helpoort: Vesting Museum Maastricht het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar De Helpoort: Vesting Museum Maastricht reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. De Helpoort: Vesting Museum Maastricht

Bezoekers bekeken ook