Sphinxpassage

Sphinxpassage is een Historisch herkenningspunt gelegen aan Sphinxcour in Maastricht.

Meer informatie over Sphinxpassage in Maastricht

Het Frontenpark in Maastricht wordt tijdelijk uitgebreid met een parkeergarage met 600 parkeerplaatsen, waardoor er in totaal 1.300 parkeerplekken beschikbaar zullen zijn. Daarnaast zijn er ontwikkelingen gaande binnen Belvédère, waaronder de doorontwikkeling van het Frontenpark, Het Radium, Retailpark Belvédère en de herbestemming van 'Sappi-Zuid' in combinatie met het Landbouwbelang. Het Sphinxkwartier, gelegen rondom de oude fabrieken van aardewerkfabriek Sphinx, is een nieuw stadsdeel waar meer dan 100.000 m2 industrieel erfgoed is herbestemd. Het Frontenpark, gelegen aan de noordzijde van het Sphinxkwartier, is een nieuw stadspark van ruim twintig hectare. Daarnaast wordt er ruimte gecreëerd voor het Retailpark Belvédère, waar de komende jaren een concentratie van perifere en grootschalige detailhandel zal plaatsvinden.

Wil je weten wat Sphinxpassage verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Sphinxpassage of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Sphinxpassage? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sphinxpassage het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar Sphinxpassage reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Sphinxpassage

Bezoekers bekeken ook