De Klussenbox

De Klussenbox is een Bouwbedrijf gelegen aan Hoenderstraat 16 in Maastricht.

Meer informatie over De Klussenbox in Maastricht

De Klussenbox is een allround klussenbedrijf in Maastricht dat particulieren en bedrijven helpt met diverse klussen. Het bedrijf is opgericht door Harold van Aken in 2009 en heeft in april 2021 een winkel geopend in de Hoenderstraat in Maastricht. De Klussenbox biedt verschillende diensten aan, zoals loodgieterswerk, hang- en sluitwerk, elektriciteit, timmerwerk en schilderen. Ze zijn gespecialiseerd in het verbeteren van de leefomgeving van senioren en bieden technische oplossingen, luisterend oor en belangrijke veiligheidstips. Daarnaast werkt De Klussenbox samen met partners als klusservice. Voor meer informatie of vragen kun je telefonisch contact opnemen of een e-mail sturen.

Wil je weten wat De Klussenbox verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van De Klussenbox of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De Klussenbox? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Klussenbox het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar De Klussenbox reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. De Klussenbox

Bezoekers bekeken ook