Desk Services

Desk Services is een Marketingconsultant gelegen aan Withuisveld 15 in Maastricht.

Meer informatie over Desk Services in Maastricht

Desk is een marketingpartner van B2C-bedrijven en marktleider in de Benelux op het gebied van promoties. Ze helpen bedrijven om nieuwe klanten te vinden, producten te lanceren en loyale klanten te creëren. Door een duurzame relatie aan te gaan met klanten, adviseren ze, denken ze mee en nemen ze werk uit handen. Desk biedt ook data en inzichten die helpen bij het bepalen van de koers van een bedrijf. Ze bieden verschillende diensten aan, waaronder promoties, loyaliteitsprogramma's en after sales. Desk is gevestigd in Maastricht en is te bereiken via telefoon en e-mail.

Wil je weten wat Desk Services verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Desk Services of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Desk Services? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Desk Services het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar Desk Services reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Desk Services

Bezoekers bekeken ook