Markedix

Markedix is een Marketingconsultant gelegen aan in .

Meer informatie over Markedix in

Markedix is een bedrijf dat samenwerkt met kleine bedrijven om hen te helpen hun online aanwezigheid te vergroten en hun klantenbestand te vergroten. Ze bieden verschillende diensten aan, waaronder webdesign, social media management, logo-ontwerp en branding, SEO en SEA. Ze bieden ook diensten aan op het gebied van websitebeheer, marktonderzoek en strategieplanning, public relations en online digitale marketing. Ze helpen bedrijven om een sterke merkidentiteit op te bouwen en communiceren effectief met klanten via sociale media. Hun social media management service helpt bedrijven om betrokkenheid te creëren en nieuwe leads te genereren. Markedix begrijpt dat veel bedrijfseigenaren en marketingmanagers geen tijd hebben om al hun sociale mediakanalen te beheren, daarom bieden zij professioneel social media management aan om bedrijven te helpen hun marketingdoelen te bereiken.

Wil je weten wat Markedix verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Markedix of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Markedix? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Markedix het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar Markedix reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Markedix

Bezoekers bekeken ook