La Fortezza

La Fortezza is een Marketingconsultant gelegen aan Avenue Ceramique 221 in Maastricht.

Meer informatie over La Fortezza in Maastricht

La Fortezza is een bedrijf dat gespecialiseerd is in marketing- en communicatieprojecten. Ze hebben een passie voor social media, drukwerk en het creëren van functionele websites. Ze zijn goed in winkelcentrum-management, waar ze verantwoordelijk zijn voor de marketing en communicatie van diverse grote winkelcentra. Ook zijn ze expert op het gebied van marketing, communicatie, drukwerk en reclame, brand identity en webdesign. Ze werken onder andere als communicatie-adviseur bij de gedragscampagne #posifiets van Maastricht Bereikbaar. La Fortezza is trots op hun werk voor verschillende winkelcentra en is gevestigd op Avenue Céramique 221 in Maastricht. Je kunt contact met hen opnemen via telefoonnummer +31 (0)6 - 46 204 904 of via e-mail op info@lafortezza.nl.

Wil je weten wat La Fortezza verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van La Fortezza of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij La Fortezza? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je La Fortezza het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar La Fortezza reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. La Fortezza

Bezoekers bekeken ook