Hive Collective

Hive Collective is een Marketingconsultant gelegen aan Witmakersstraat 10 in Maastricht.

Meer informatie over Hive Collective in Maastricht

Hive Collective is een team van creatievelingen die streven naar de beste resultaten in digitale marketingstrategieën. Ze werken samen om dit doel te bereiken, met de energie van freelancers en de kracht van een team. Hive Collective is een label dat staat voor kwaliteit en een hoge standaard voor resultaten en samenwerkingen. Het team bestaat uit verschillende specialisten met expertise op verschillende gebieden, zoals Kim Verseijden als digital designer, Vic D'Elfant als interim Chief Technology Officer en Ellis Visser als marketing strateeg. Hive Collective combineert innovatie, digitaal ontwerp en marketing om platformen en campagnes te creëren die echt werken. Ze hebben samengewerkt met merken zoals PUNE Cosmetics, waar ze digitaal advies hebben gegeven, een nieuwe marketingwebsite hebben gebouwd en de signage hebben geregeld. Ze hebben ook gewerkt aan het project Silt, waarbij ze een sterke merknaam en website hebben ontwikkeld en omgevingscommunicatie en persvoorlichting hebben uitgevoerd. Een ander project was 2PEER - Co-living, waarbij ze een strategie hebben ontwikkeld en een nieuw merk, manifest, doelgroepomschrijving en website hebben gecreëerd. Hive Collective werkt met verschillende merken en is gevestigd in Maastricht.

Wil je weten wat Hive Collective verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Hive Collective of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Hive Collective? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Hive Collective het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar Hive Collective reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Hive Collective

Bezoekers bekeken ook