Dirks Tandartsen

Dirks Tandartsen is een Tandarts gelegen aan Aylvalaan 11 in Maastricht.

Meer informatie over Dirks Tandartsen in Maastricht

De tekst beschrijft een tandartspraktijk in de wijk St. Pieter/Villawijk in Maastricht. De praktijk bestaat al sinds de jaren 50 en wordt nu gerund door de derde generatie. De visie van de praktijk is dat een gezonde mond belangrijk is voor de algehele gezondheid. Ze bieden niet alleen mondzorg, maar ook persoonlijke aandacht en gastvrijheid. Het team bestaat uit 3 tandartsen en 3 assistentes. Op dit moment nemen ze geen nieuwe patiënten aan, maar mensen kunnen de website in de gaten houden voor updates. Ze bieden verschillende behandelingen aan, zoals vullingen, kronen, implantaten en cosmetische tandheelkunde. De tarieven worden vastgesteld door de Nederlandse Zorgautoriteit. Voor meer informatie kunnen mensen terecht op de website allesoverhetgebit.nl. De openingstijden zijn van maandag tot en met donderdag van 8.30u tot 17.00u en op vrijdag van 8.30u tot 12.00u. In geval van spoed buiten openingstijden kan het centrale tandartsnummer worden gebeld.

Wil je weten wat Dirks Tandartsen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Dirks Tandartsen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Dirks Tandartsen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Dirks Tandartsen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar Dirks Tandartsen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Dirks Tandartsen

Bezoekers bekeken ook