DR SMILE Maastricht Mosae Forum

DR SMILE Maastricht Mosae Forum is een Tandarts gelegen aan Gubbelstraat 6a in Maastricht.

Meer informatie over DR SMILE Maastricht Mosae Forum in Maastricht

DR SMILE biedt onzichtbare beugels aan om de tanden recht te zetten. De behandeling duurt gemiddeld 4 tot 9 maanden en wordt begeleid door tandartsen. Er zijn drie behandeltrajecten met verschillende kosten. De aligners worden op maat gemaakt in Duitsland en de voortgang van de behandeling kan worden gevolgd via de DR SMILE app. Er zijn meer dan 150.000 tevreden patiënten en meer dan 130 partnerpraktijken in Europa. De behandeling kan medische redenen hebben of worden gedaan voor meer zelfvertrouwen. Het behandelplan wordt besproken met een DR SMILE expert en bij het akkoord ontvangt de patiënt binnen een maand de aligners. De patiënt moet actief deelnemen aan de behandeling en de aligners 22 uur per dag dragen. Als het gewenste resultaat niet wordt bereikt, neemt DR SMILE de kosten voor nieuwe aligners en herziening van het behandelplan voor zijn rekening. Het gebit moet gezond zijn voordat de behandeling kan beginnen en de aligners moeten dagelijks worden schoongemaakt. Bij vragen kan er contact worden opgenomen met Jennifer en haar team.

Wil je weten wat DR SMILE Maastricht Mosae Forum verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van DR SMILE Maastricht Mosae Forum of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij DR SMILE Maastricht Mosae Forum? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je DR SMILE Maastricht Mosae Forum het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar DR SMILE Maastricht Mosae Forum reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. DR SMILE Maastricht Mosae Forum

Bezoekers bekeken ook