praktijk voor parodontologie en implantologie maastricht

praktijk voor parodontologie en implantologie maastricht is een Tandarts gelegen aan Alexander Battalaan 56 in Maastricht.

Meer informatie over praktijk voor parodontologie en implantologie maastricht in Maastricht

De Praktijk voor Parodontologie en Implantologie Maastricht (PPIM) is een gespecialiseerde praktijk voor patiënten met tandvleesontstekingen en andere tandvleesproblemen. De parodontologen in de praktijk zijn erkend en geregistreerd door de Nederlandse Vereniging voor Parodontologie (NVvP), wat een kwaliteitskeurmerk is. Patiënten kunnen naar de PPIM worden verwezen door tandartsen, mondhygiënisten, orthodontisten, kaakchirurgen of (specialistische) artsen. De praktijk behandelt onder andere tandvleesontsteking (gingivitis) en parodontitis, wat kan leiden tot afbraak van steunweefsel en in sommige gevallen gebitsverlies. Daarnaast biedt de praktijk ook behandelingen aan voor esthetische tandvleesproblemen en peri-implantitis. Voor implantologie kunnen patiënten worden doorverwezen door hun tandarts, waarbij een gezonde mond en goede mondhygiëne noodzakelijk zijn voor een succesvol resultaat. De PPIM is gevestigd in Maastricht en is bereikbaar voor afspraken op doordeweekse dagen.

Wil je weten wat praktijk voor parodontologie en implantologie maastricht verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van praktijk voor parodontologie en implantologie maastricht of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij praktijk voor parodontologie en implantologie maastricht? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je praktijk voor parodontologie en implantologie maastricht het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar praktijk voor parodontologie en implantologie maastricht reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. praktijk voor parodontologie en implantologie maastricht

Bezoekers bekeken ook