Tandartspraktijk Bolwerk Tandartsen

Tandartspraktijk Bolwerk Tandartsen is een Tandarts gelegen aan Sint Servaasbolwerk 2 in Maastricht.

Meer informatie over Tandartspraktijk Bolwerk Tandartsen in Maastricht

Bolwerk Tandartsen is een tandartspraktijk in Maastricht die mondzorg op maat biedt voor iedereen. Elke cliënt heeft een eigen tandarts, maar indien nodig kan er ook een gespecialiseerde collega geraadpleegd worden. De praktijk is op zoek naar een nieuwe tandartsassistente en biedt een opleiding aan voor deze functie. Het werk is gevarieerd en biedt doorgroeimogelijkheden. Het team bestaat uit 6 tandartsen, 2 mondhygiënisten en meerdere assistentes. De praktijk is geopend van maandag tot en met vrijdag en afspraken kunnen telefonisch gemaakt worden. Nieuwe patiënten kunnen ook telefonisch een afspraak maken of het contactformulier invullen.

Wil je weten wat Tandartspraktijk Bolwerk Tandartsen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Tandartspraktijk Bolwerk Tandartsen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Tandartspraktijk Bolwerk Tandartsen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Tandartspraktijk Bolwerk Tandartsen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar Tandartspraktijk Bolwerk Tandartsen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Tandartspraktijk Bolwerk Tandartsen

Bezoekers bekeken ook