De Drietand Tandheelkundig Centrum

De Drietand Tandheelkundig Centrum is een Tandarts gelegen aan Planetenhof 26-A in Maastricht.

Meer informatie over De Drietand Tandheelkundig Centrum in Maastricht

Tandheelkundig Centrum de Drietand in Maastricht bestaat dit jaar 20 jaar en staat bekend om zijn professionele en persoonlijke service. De praktijk is volledig ingericht op het bevorderen van mondgezondheid en werkt met gediplomeerde medewerkers, geavanceerde apparatuur en de nieuwste behandelmethodes. In 2018 zijn ze uitgeroepen tot de op één na beste tandartspraktijk van het jaar. De praktijk is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging voor Orale Implantologie, de KNMT-visitatie en is ISO 9001 gecertificeerd. Tevens zijn ze aangesloten bij het kwaliteitsregister Tandartsen.

Wil je weten wat De Drietand Tandheelkundig Centrum verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van De Drietand Tandheelkundig Centrum of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De Drietand Tandheelkundig Centrum? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Drietand Tandheelkundig Centrum het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar De Drietand Tandheelkundig Centrum reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. De Drietand Tandheelkundig Centrum

Bezoekers bekeken ook