Dordan Kappers

Dordan Kappers is een Kapper gelegen aan Brusselsepoort 8 in Maastricht.

Meer informatie over Dordan Kappers in Maastricht

Dordan Kappers is een moderne allround dames- en herenkapsalon in Maastricht, gevestigd in Winkelcentrum Brusselsepoort. Ze hebben vijf ervaren kapsters die u kunnen helpen bij het kiezen van een nieuw kapsel of nieuwe kleur. Naast kapsels bieden ze ook nagelstyling aan. Dordan Kappers staat bekend om hun makkelijk in model te brengen en draagbare kapsels. Ze verkopen ook professionele styling- en haarverzorgingsproducten. Ze gebruiken voornamelijk producten van Authentic beauty Concept, Schwarzkopf, Eleven, Hairtalk, Greath Lengths, Gelamour en Pune. De salon is geopend op afspraak, van maandag tot en met zaterdag.

Wil je weten wat Dordan Kappers verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Dordan Kappers of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Dordan Kappers? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Dordan Kappers het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar Dordan Kappers reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Dordan Kappers

Bezoekers bekeken ook