Magic Hairz

Magic Hairz is een Kapper gelegen aan Brusselsestraat 94 in Maastricht.

Meer informatie over Magic Hairz in Maastricht

Magic Hairz is een kapsalon die beschikt over moderne technieken, waaronder de favoriete techniek van het creëren van een mooie schaduw in het haar. Ze zijn gespecialiseerd in kleuringen en kniptechnieken voor zowel mannen als vrouwen, waarbij ze alleen hoogwaardige producten gebruiken zoals de Carecut. Je kunt zowel met als zonder afspraak terecht bij Magic Hairz. Op hun website kun je meer informatie vinden over hun producten, diensten en technieken. Het team van Magic Hairz hoopt je snel te zien!

Wil je weten wat Magic Hairz verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Magic Hairz of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Magic Hairz? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Magic Hairz het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar Magic Hairz reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Magic Hairz

Bezoekers bekeken ook