kapper Saloon Maastricht

kapper Saloon Maastricht is een Kapper gelegen aan Platielstraat 6A in Maastricht.

Meer informatie over kapper Saloon Maastricht in Maastricht

Saloon Maastricht is een ambachtelijke kapper in het hart van de oudste stad van Nederland. Ze werken met zorg geselecteerde producten en materialen en hebben enthousiasme voor het kappersvak. Bij Saloon Maastricht draait alles om jou en nemen ze de tijd voor je. De broers Roger en Lion Bergmann openden meer dan 2 decennia geleden een kapperszaak in Maastricht en zijn sindsdien uitgebreid naar andere steden, waaronder Rotterdam. Lion heeft daar Schorem Haarsnijder en Barbier opgericht, een herensalon die inmiddels wereldbekend is. In 2016 besloot Roger zijn eigen kapperszaak te starten, genaamd Saloon Maastricht, waarbij hij zich richt op het afleveren van eersteklas kapperswerk en een unieke inrichting en beleving. De zaak is geopend sinds februari 2017 en is een groot succes.

Wil je weten wat kapper Saloon Maastricht verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van kapper Saloon Maastricht of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij kapper Saloon Maastricht? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je kapper Saloon Maastricht het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar kapper Saloon Maastricht reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. kapper Saloon Maastricht

Bezoekers bekeken ook