Kapsalon Hairpoint de Heeg

Kapsalon Hairpoint de Heeg is een Kapper gelegen aan Roserije 45 in Maastricht.

Meer informatie over Kapsalon Hairpoint de Heeg in Maastricht

Hairpoint is een salon in Maastricht waar je terecht kunt voor een mooie kleuring en een hippe coupe. De salon wordt gerund door eigenaresse Elia en zzp'er Maud. Het team bestaat uit drie toppers die uitblinken in hun eigen vakgebied. Hairpoint werkt alleen met de beste materialen en heeft een exclusieve samenwerking met Keune. De prijzen zijn betaalbaar en op de website zijn de tarieven voor knipbeurten en visagie te vinden. Naast haar en make-up biedt de salon ook nailart aan. Hairpoint streeft ernaar om uitzonderlijke service te verlenen en professioneel advies te geven. Afspraken kunnen gemaakt worden via telefoon of WhatsApp.

Wil je weten wat Kapsalon Hairpoint de Heeg verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kapsalon Hairpoint de Heeg of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kapsalon Hairpoint de Heeg? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kapsalon Hairpoint de Heeg het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar Kapsalon Hairpoint de Heeg reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kapsalon Hairpoint de Heeg

Bezoekers bekeken ook