The best haircut

The best haircut is een Kapper gelegen aan Mariastraat 21 in Maastricht.

Meer informatie over The best haircut in Maastricht

Bij The Best Haircut kunt u terecht voor diverse haarwensen, zoals een permanent, groene haren of een korter of langer kapsel. De haarsalon biedt zowel dames- als herenkapsels aan, evenals beautybehandelingen. Het personeel is op de hoogte van de laatste trends en technieken door het volgen van interne en externe opleidingen. Naast knippen, geven de kapsters en stylisten ook advies over styling, kleur en het juiste kapsel voor u. De kapsalon is gezellig en er wordt ruim de tijd genomen voor klanten. U kunt altijd binnenlopen voor vrijblijvend advies en een gratis kop koffie. Het is ook mogelijk om online een afspraak te maken of telefonisch contact op te nemen voor meer zekerheid. De openingstijden zijn van maandag tot en met donderdag van 09:00 tot 19:00 uur en op vrijdag van 09:00 tot 18:00 uur. Op zaterdag is de salon geopend van 09:00 tot 16:00 uur en op zondag alleen op afspraak.

Wil je weten wat The best haircut verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van The best haircut of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij The best haircut? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je The best haircut het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar The best haircut reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. The best haircut

Bezoekers bekeken ook