Hairstyle Hier

Hairstyle Hier is een Kapper gelegen aan Burg, Burgemeester Cortenstraat 33 in Maastricht.

Meer informatie over Hairstyle Hier in Maastricht

De tekst beschrijft een kapperszaak genaamd "Hairstyle Hier". Ze bieden knippen, kleuren en stylen aan voor mensen van alle leeftijden. Ze streven naar optimale verzorging voor gezond en stralend haar. Op de website van de kapperszaak is er een webshop waar verschillende diensten worden aangeboden, zoals knippen, stylen en verven. De prijzen variëren van € 17,50 tot € 68,00. Er zijn ook kappersabonnementen beschikbaar. Het adres van de kapperszaak is Burg. Cortenstraat 33, 6226 GP Maastricht. De openingstijden zijn van dinsdag tot en met vrijdag van 9:00 tot 18:00 uur en op zaterdag van 8:00 tot 13:00 uur.

Wil je weten wat Hairstyle Hier verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Hairstyle Hier of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Hairstyle Hier? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Hairstyle Hier het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar Hairstyle Hier reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Hairstyle Hier

Bezoekers bekeken ook