The Color Rechtstraat

The Color Rechtstraat is een Kapper gelegen aan Rechtstraat 86A in Maastricht.

Meer informatie over The Color Rechtstraat in Maastricht

The Color is een haarsalon in Maastricht die werkt met tailor-made haarkleuren. Bij een eerste bezoek krijgt elke klant een gratis adviesgesprek waarin de kwaliteit van het haar wordt beoordeeld en de wensen van de klant worden besproken. Tijdens het gesprek ontvangt de klant ook een prijsindicatie voor de behandeling. Daarnaast is The Color Rechtstraat gespecialiseerd in extensions. Het team van The Color Maastricht bestaat uit eigenaar Ayleen, junior kleurspecialist Reiley en stagiaire Mila. Voor meer informatie en het inschrijven voor nieuws over trends en speciale aanbiedingen kan er contact worden opgenomen met Ayleen.

Wil je weten wat The Color Rechtstraat verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van The Color Rechtstraat of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij The Color Rechtstraat? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je The Color Rechtstraat het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar The Color Rechtstraat reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. The Color Rechtstraat

Bezoekers bekeken ook