kapsalon Pastelss

kapsalon Pastelss is een Kapper gelegen aan Bosscherweg 173 in Maastricht.

Meer informatie over kapsalon Pastelss in Maastricht

Dit is een samenvatting van de tekst: De kapsalon Pastelss opende zijn deuren in september 2012. Het is een kleurrijke en warme salon waar kwaliteit belangrijk is. Ze verzorgen alle soorten haar en kapsels, van casual tot kleurrijk. Als je niet weet wat je met je haar wilt doen, kun je advies vragen en samen vinden jullie de perfecte coupe. Parkeren voor de deur is gratis. De contactgegevens zijn: telefoonnummer +31 43 343 80 24 en adres Boscherweg 173 H, 6219 AA Maastricht. Openingstijden zijn dinsdag en woensdag van 09:00 tot 18:00 uur en zaterdag van 09:00 tot 12:30 uur.

Wil je weten wat kapsalon Pastelss verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van kapsalon Pastelss of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij kapsalon Pastelss? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je kapsalon Pastelss het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar kapsalon Pastelss reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. kapsalon Pastelss

Bezoekers bekeken ook