Maria's Kapsalon

Maria's Kapsalon is een Kapper gelegen aan Grote Gracht 27 in Maastricht.

Meer informatie over Maria's Kapsalon in Maastricht

Maria's Kapsalon is een kapsalon voor zowel vrouwen als mannen, gespecialiseerd in haarextensies. Ze zijn al actief in de kappersbranche sinds 2007 en hebben sindsdien veel vrouwen geholpen met hun droomhaar. Naast haarextensies bieden ze ook kwalitatieve knipbeurten aan voor zowel mannen als vrouwen. De meeste klanten kiezen voor Maria's Kapsalon vanwege de kwaliteit en de prijs van de producten. De kapsalon is gevestigd aan de Grote Gracht 27 in Maastricht en is geopend van maandag tot en met zaterdag.

Wil je weten wat Maria's Kapsalon verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Maria's Kapsalon of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Maria's Kapsalon? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Maria's Kapsalon het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar Maria's Kapsalon reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Maria’s Kapsalon

Bezoekers bekeken ook