Bij Ellis

Bij Ellis is een Kapper gelegen aan Koning Willem I Straat 8 in Maastricht.

Meer informatie over Bij Ellis in Maastricht

Bij Ellis kunnen heren, dames en kinderen terecht voor de verzorging van hun haar. De kapsalon is gelegen aan de rand van het centrum van Maastricht en biedt gratis parkeergelegenheid. De eigenaresse van de salon hecht veel waarde aan het comfort van haar klanten en zorgt ervoor dat iedereen tevreden naar buiten gaat. Sinds juni 2021 is zij de trotse eigenaresse van de salon en staat ze met veel liefde en passie voor haar klanten klaar. Daarnaast biedt ze ook visagie voor bruiloften en andere speciale gelegenheden aan. Ze werkt met producten van Finnley's en heeft elke maand een "must have" product dat met korting verkrijgbaar is in de salon. Deze informatie is te vinden op haar Instagram-account. De contactgegevens van de salon zijn tevens vermeld, evenals de openingstijden.

Wil je weten wat Bij Ellis verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bij Ellis of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bij Ellis? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bij Ellis het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar Bij Ellis reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bij Ellis

Bezoekers bekeken ook