Robert Smids Creation

Robert Smids Creation is een Kapper gelegen aan Hoogbrugstraat 62 in Maastricht.

Meer informatie over Robert Smids Creation in Maastricht

Bij Robert Smids Creation, een kapsalon in Maastricht, onderga je een haar- en wellnessbehandeling waarbij jouw innerlijke schoonheid tot expressie komt. De kapsalon werkt intuïtief en luistert naar jouw wensen om een advies op maat te geven. Het wassen van je haren bij Robert Smids is luxer dan bij andere kappers, met ligstoelen en een ontspannende hoofdmassage. Naast knip- en kleurbehandelingen bieden ze ook Japanse hoofdmassages aan. De prijslijst voor heren, dames en kinderen is te vinden op hun website. De kapsalon werkt alleen op afspraak. Daarnaast adviseren en gebruiken ze producten van Authentic Beauty Concept en Danibloom. Verder worden er links gegeven naar andere bedrijven, zoals reclamebureau Edening en Angelique Savelkoul voor innerlijke reisbegeleiding en massages. De contactgegevens van Robert Smids Creation worden ook vermeld.

Wil je weten wat Robert Smids Creation verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Robert Smids Creation of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Robert Smids Creation? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Robert Smids Creation het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar Robert Smids Creation reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Robert Smids Creation

Bezoekers bekeken ook