Mimi Kappers

Mimi Kappers is een Kapper gelegen aan Monseigneur Vranckenplein 9 in Maastricht.

Meer informatie over Mimi Kappers in Maastricht

Mimi Kappers is een kapper in Maastricht die al jarenlang gevestigd is aan het Mgr. Vranckenplein 9. Ze bieden fatsoenlijk en professioneel haaradvies, waarbij ze rekening houden met uw wensen, gezichtsvorm, huidskleur en ogen. Zowel mannen als vrouwen, jong en oud, kunnen bij hen terecht voor een behandeling naar wens. Daarnaast bieden ze ook professionele (bruids)make-up aan. Naast het knippen en verven van haar, bieden ze ook visagie aan, inclusief bruidsmake-up en feestmake-up. Ze hebben ook een speciale service voor haarwerken/pruiken genaamd confectiehaarwerken bij Haarwerkstudio Maastricht. U kunt een afspraak maken via de website of telefonisch. De salon is rolstoeltoegankelijk.

Wil je weten wat Mimi Kappers verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Mimi Kappers of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Mimi Kappers? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Mimi Kappers het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar Mimi Kappers reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Mimi Kappers

Bezoekers bekeken ook