Hairstudio Rian

Hairstudio Rian is een Kapper gelegen aan Gellikstraat 17 in Maastricht.

Meer informatie over Hairstudio Rian in Maastricht

Hairstudio Rian is een kapsalon waar iedereen terecht kan voor de gewenste behandeling. Ze hechten veel waarde aan kwaliteit en sfeer en besteden veel aandacht en tijd aan hun klanten. Het team van Hairstudio Rian bestaat uit jonge professionals die werken volgens de modernste technieken en gebruik maken van kwalitatief hoogstaande producten. Naast behandelingen bieden ze ook haarproducten, hairweaves, make-up, accessoires en meer aan. De salon is gevestigd aan de Gellikstraat 17 in Maastricht en ze zijn bereikbaar via telefoonnummer +31 6 51 74 09 17. Het is mogelijk om afspraken kosteloos te annuleren of wijzigen tot 24 uur van tevoren, anders wordt er 50% van de behandeling in rekening gebracht.

Wil je weten wat Hairstudio Rian verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Hairstudio Rian of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Hairstudio Rian? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Hairstudio Rian het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar Hairstudio Rian reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Hairstudio Rian

Bezoekers bekeken ook