Bart Hauben Hairstudio

Bart Hauben Hairstudio is een Kapper gelegen aan Het Bat 24 in Maastricht.

Meer informatie over Bart Hauben Hairstudio in Maastricht

Bart Hauben Hairstudio is een haarstudio in Maastricht, opgericht door Bart Hauben met meer dan 20 jaar ervaring in de creatieve kapperswereld. Hij heeft gewerkt bij Toni & Guy in verschillende functies en locaties. Bart deelt graag zijn kennis en ervaring in zijn nieuwe haarstudio. De prijzen voor verschillende behandelingen variëren, afhankelijk van de lengte, haartype en techniek. Er zijn ook maatregelen genomen in verband met het coronavirus, zoals het reinigen van handen bij aankomst en het werken op afspraak. Het salon is gesloten van 5 augustus tot en met 21 augustus. Voor een afspraak kunt u contact opnemen via telefoon of e-mail. De openingstijden zijn verschillend per dag van de week.

Wil je weten wat Bart Hauben Hairstudio verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bart Hauben Hairstudio of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bart Hauben Hairstudio? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bart Hauben Hairstudio het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar Bart Hauben Hairstudio reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bart Hauben Hairstudio

Bezoekers bekeken ook