Mooi Haar Huis

Mooi Haar Huis is een Kapper gelegen aan Akersteenweg 35 in Maastricht.

Meer informatie over Mooi Haar Huis in Maastricht

Mooi Haar Huis is een salon in Maastricht waar je terecht kunt voor haarverzorging, huidverzorging, visagie en speciale behandelingen voor bruiden en gala's. Ze werken met exclusieve producten van La Biosthetique Paris en Balmain Paris. Het team van Mooi Haar Huis heeft veel ervaring met bruidskapsels en make-up en adviseert je graag over de nieuwste trends en mogelijkheden. Je kunt een afspraak maken via telefoon of e-mail en de salon is geopend op dinsdag, donderdag, vrijdag en zaterdag.

Wil je weten wat Mooi Haar Huis verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Mooi Haar Huis of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Mooi Haar Huis? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Mooi Haar Huis het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar Mooi Haar Huis reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Mooi Haar Huis

Bezoekers bekeken ook