GLAM hairdressers

GLAM hairdressers is een Kapper gelegen aan Kleine Gracht 36 in Maastricht.

Meer informatie over GLAM hairdressers in Maastricht

GLAM Hairdressers is een kapsalon waar u terecht kunt voor een professionele kappersbehandeling. Ron en Kenny, de oprichters van GLAM Hairdressers, hebben meer dan 30 jaar ervaring in het knippen en stylen van zowel dames als heren. Na een bezoek aan deze salon zult u zich glamoureus voelen en met een prachtige nieuwe coupe de deur uitlopen. De kapsalon is gevestigd aan de Kleine Gracht 36 in Maastricht en is geopend op dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag. Voor een afspraak kunt u bellen naar 043 327 26 87.

Wil je weten wat GLAM hairdressers verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van GLAM hairdressers of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij GLAM hairdressers? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je GLAM hairdressers het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar GLAM hairdressers reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. GLAM hairdressers

Bezoekers bekeken ook