solange Hair en visagie

solange Hair en visagie is een Kapper gelegen aan Meendaal 208 in Maastricht.

Meer informatie over solange Hair en visagie in Maastricht

Solange Hair en Visagie is een kapsalon in Maastricht waar zowel dames, heren als kinderen welkom zijn. Ze bieden verschillende diensten aan, zoals knippen, verven, watergolf en permanent. Daarnaast verzorgen ze ook visagie voor speciale gelegenheden zoals bruiloften en gala's. Solange is ook beschikbaar om op locatie het ideale kapsel en visagie te verzorgen voor de belangrijkste dag van je leven. Op haar blog kun je de laatste nieuwtjes vinden over de laatste haartrends. Voor een afspraak kun je contact opnemen via het verstrekte emailadres. De openingstijden zijn uitsluitend op afspraak, waarbij maandag, donderdag en zaterdag mogelijkheden bieden. Bruidsarrangementen zijn bespreekbaar gedurende de hele week. Het adres van de salon is Meendaal 208, 6228GS, Maastricht.

Wil je weten wat solange Hair en visagie verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van solange Hair en visagie of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij solange Hair en visagie? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je solange Hair en visagie het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar solange Hair en visagie reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. solange Hair en visagie

Bezoekers bekeken ook