Vague Coiffure

Vague Coiffure is een Kapper gelegen aan Het Bat 8 in Maastricht.

Meer informatie over Vague Coiffure in Maastricht

Vague Coiffure is een kapsalon in Maastricht die al sinds 1995 bestaat. Ze staan bekend om hun topkwaliteit en maatwerk voor elke klant. Ze werken met producten van het merk Redken en zijn gespecialiseerd in bruidskapsels. Het team van Vague Coiffure bestaat uit Sukran Abas, Son Cortenraedt-Abas en Yasemin Uslu. Daarnaast worden er ook haartrends besproken, zoals het dragen van een scheiding in het midden of aan één kant, het aanbrengen van goudbruine strepen en het laten opdrogen van natuurlijke krullen. Ook worden er trends voor heren genoemd, zoals opgeknapte zijpartijen en highlights. Voor contactinformatie verwijzen ze naar hun adres, telefoonnummer en e-mailadres.

Wil je weten wat Vague Coiffure verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Vague Coiffure of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Vague Coiffure? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Vague Coiffure het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar Vague Coiffure reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Vague Coiffure

Bezoekers bekeken ook