Kapsalon Ragazza

Kapsalon Ragazza is een Kapper gelegen aan Kapoenstraat 17 in Maastricht.

Meer informatie over Kapsalon Ragazza in Maastricht

In het historische stadscentrum van Maastricht is er een kapsalon genaamd Ragazza, waar iedereen welkom is. Ze bieden verschillende diensten aan, zoals knippen, scheren, verven en opsteken. Je kunt een afspraak maken door te bellen naar het telefoonnummer 043 321 5088. Als je je afspraak wilt annuleren, moet dit minstens 24 uur van tevoren gebeuren, anders wordt er een percentage van het behandelbedrag in rekening gebracht. Het adres van de kapsalon is Kapoenstraat 17, 6211 EK Maastricht.

Wil je weten wat Kapsalon Ragazza verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kapsalon Ragazza of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kapsalon Ragazza? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kapsalon Ragazza het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar Kapsalon Ragazza reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kapsalon Ragazza

Bezoekers bekeken ook