Hair Future

Hair Future is een Kapper gelegen aan Dopplerdomein 76-A in Maastricht.

Meer informatie over Hair Future in Maastricht

Samenvatting: Bij Kapsalon Hair Future staat de wens van de klant centraal. Ze werken samen met de klant om een passend kapsel te creëren dat aansluit op de wensen van de klant. De salon is open en modern ingericht, met veel natuurlijk licht. Ze gebruiken professionele kappersproducten van Paul Mitchell en By Fama om het haar goed te verzorgen en te stylen. Het team gaat regelmatig op cursus om op de hoogte te blijven van de nieuwste trends en technieken. De salon werkt alleen op telefonische afspraak. Er is ook informatie beschikbaar over de prijzen voor dames, heren en kinderen. Daarnaast zijn er links naar Paul Mitchell en Ferro Mosae te vinden.

Wil je weten wat Hair Future verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Hair Future of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Hair Future? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Hair Future het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar Hair Future reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Hair Future

Bezoekers bekeken ook