Hairstyle 22

Hairstyle 22 is een Kapper gelegen aan Nebostraat 38 in Maastricht.

Meer informatie over Hairstyle 22 in Maastricht

Hairstyle 22 is een kapsalon die in maart 2009 haar deuren opende. Ze bieden knip- en kleurbehandelingen aan voor zowel mannen, vrouwen als kinderen. Het kappersteam is enthousiast en heeft jarenlange ervaring in het vak. De salon is bereikbaar voor iedereen en heeft gratis parkeergelegenheid. Betalen kan met pin. De openingstijden variëren per dag, maar op maandag, woensdag en zondag is de salon gesloten. De prijzen voor knippen en kleuren verschillen per behandeling en er gelden toeslagen voor opsteken en lang haar. Bij Hairstyle 22 wordt gebruik gemaakt van de producten van Trinity haircare, een Zwitsers merk dat bekend staat om zijn natuurlijke en dierproefvrije producten. Voor advies over haar- en verzorgingsproducten kunnen klanten altijd terecht bij de salon.

Wil je weten wat Hairstyle 22 verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Hairstyle 22 of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Hairstyle 22? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Hairstyle 22 het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar Hairstyle 22 reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Hairstyle 22

Bezoekers bekeken ook